Museo on avoinna sopimuksen mukaan
Search
Close this search box.
Meny

Lasten Stundars

”Laita kännykkä sivuun vähäksi aikaa ja vapauta sisäinen lapsesi. Löydä aito nautinto ja leiki vapaasti, käy löytöretkellä ja kuvittele olevasi aivan joku muu!”

Stundars

Lapset ja lapsenmieliset voivat Stundarsissa leikin kautta oppia enemmän siitä, kuinka pohjalaisella maaseudulla elettiin isoäidin isoäidin aikaan. Leikin kautta opimme uusia asioita, mietimme ja kysymme ja harjoittelemme kuvittelemman, millaiselta toisten elämä voi näyttää.

Stundarsin henkilökunta on taitavaa historiankertojaa ja he osaavat soveltaa niin opastukset kuin ohjelmankin lasten ikään, taustatietoihin ja mielenkiintoon  sopiviksi. Kesäsesongin aikana järjestetään jokaisena päivänä opastuksia tai erityisiä aktiviteetteja, jotka sopivat lapsille ja lapsenmielisille.

Leikkipaikat Topp

Tervetuloa Stundarsin leikkipaikkoihin!  Täällä on aikaa ja tilaa fantasialeikkeihin. Jos mielenkiinto heräsi  oikean talonpoikaistalon käynnin jälkeen, voit jatkaa leikkimällä vanhanajan kodissa leikkitalonpoikaistalolla. Piditkö aitoa Maalaiskauppaa jännittävänä, voit itse leikkiä kauppiasta ja asiakasta leikkikaupassa.  Leikkinavetassa voit leikisti hoitaa puusta tehdyillä eläimillä, kuten  hevonen, lehmä, lampaita, possuja ja kanoja. Hyvällä onnella on joku Stundarsin henkilkökunnasta nikkaroimassa lasten nikkarin pajassa – silloin voit itsekin naulata, sahata ja rakentaa jotain jännitävää puusta.

Leikkimaalaistalo
Leikkinavetta
Leikkikauppa

Hotellipaketti lapsiperheelle Topp

Täältä näet tarjouksemme Hotel Astorin kanssa.