Avoinna tänään klo 11—16
Tervetuloa!
Search
Close this search box.
Meny

Lapsi-, koululais- ja päiväkotiryhmät

Maailman onnellisin kansa Topp

Yksi salaisuus siihen, miksi suomalaisten sanotaan olevan maailman onnellisin kansa, on yhteenkuuluvuuden tunne muiden kanssa. On tärkeää tuntea kuuluvansa jonnekin ja olevansa osa kulttuuria. Kaikille on tärkeää turvallisuudentunne siitä, että tietää samalla paikalla asuneen sukupolvia toisensa perään, jotka ovat selvinneet läpi vaikeuksien. Kun tietää mistä ja keistä tulee, tuntee oman historiansa, tekee jokaisesta usein ylpeän ja motivoituneen.

Stundarsissa olemme työskennelleet pedagogisella otteella  vuosikymmenen ajan. Museopedagogimme ja Stundarsin henkilökunta on tarkoin suunnitellut kestävyysohjelmamme yläasteille, leikkipäivät esikoululaisille.

Haluamme kaikkien lasten viihtyvän museossamme – samalla, kun he oppivat paikallisesta historiastamme, kulttuuristamme ja perinteistämme.  Suunnittelemme mielellään vierailun ryhmän koon, keston ja muiden toiveiden mukaan.  Alla pakettiesimerkkejä.

Varaa hyvissä ajoin. Topp

Monet lapsiryhmät ja koululuokat vierailevat Stundarsissa keväisin, syksyisin ja ennen joulua, joten on hyvä varata vierailunne ajoissa. Vaikka ette käyttäisi Stundarsin palveluja, kuten oppaita, WC-tiloja tai leikkipaikkoja, haluamme mielellään, että ilmoitatte käynnistänne yhteentörmäyksien välttämiseksi.

Tämä sisältyy Topp

  • Kun lapsille varataan ohjelmaa Stundarsissa, sisältyy yksi tai useampia oppaita ryhmän koosta riippuen.
  • Leikkipaikat ovat avoinna, samoin WC-tilat museoalueella.
  • Jos eläimet ovat  kotieläinpuistossa (toukokuusta syyskuuhun, kuitenkin säästä riippuen), voi niitä käydä tervehtimässä.
  • Kaikki lapset voivat halutessaan saada kartan alueesta.

Ruoka ja juoma Topp

Päiväkoti- ja koululaisryhmät voivat ottaa mukaan oman välipalan tai lounaan ja syödä ulkona pick-nick-pöydän ääressä. Myös ravintola Hemmerin tai Lyckans Café:n kanssa voi sopia ruoasta ja juomasta. Kahvilassa myös myynnissä paikallisia elintarvikkeita ja käsityötuotteita.

Lapsiryhmille, päiväkodeille ja esikouluille Topp

Leikkipäivä Rosa-Maria-lehmän kanssa
Kun isoäidin isoäiti oli pieni – Opastus lapsille
Kevätleikki
Vanhanajan joulupuuhat
Talvileikkejä

Koululuokille Topp

Museo on täydellinen luokkahuone. Tiloissamme voimme työskennellä yli aineaiheiden, nostaa esiin käsintuntuvasti vaikeita prosesseja ja pitää hauskaa samalla, kun opimme!

Historiallinen ympäristöseikkailu
Etuoikeutena koulu

Käsityöläispäivät Topp

Stundarsin museo Mustasaaressa kutsuu kouluryhmät Käsityöläispäiville toukokussa 2024 (päivämäärät varmistuu myöhemmin) klo 9–12.

Käsityöläispäivien aikana museokylän käsityöläiset esittelevät taitojaan. Stundarsin oppaat vastaanottavat ryhmät ja kertovat lyhyesti kylästä sekä päivän tapahtumista. Sen jälkeen ryhmät kiertelevät alueella vapaasti opettajiensa seurassa.

Pyydämme teitä varaamaan ainakin 2 tuntia käsityöläispäivillä käyntiä varten. Käsityöläiset ovat paikalla klo 12:n asti. Ryhmiä pyydetään saapumaan Stundarsiin viimeistään noin klo. 10.00.

Virvokkeita:

  • Stundarsista löytyy Cirkas kauppa ja kahvila, josta voi ostaa lahjoja ja karkkia.
  • Museoalueella on pöytiä ja penkkejä ryhmille, joilla on omat eväät mukana.

Ilmoittautuminen: Koska käsityöläispäivät ovat erittäin suosittuja, pyydämme teitä ilmoittautumaan viimeistään X.5.2024, puh +358(0)6 57 099 000 tai info@stundars.fi

Sisäänpääsy: Hinta: 6 €/henkilö (opettajat, avustajat sekä kuljettajat ilmaiseksi). Pääsymaksu maksetaan käteisenä tai laskutetaan.