Avoinna tänään klo 11—16
Tervetuloa!
Search
Close this search box.
Meny

Varaa tilat

Varaa tilat Topp

Stundars on loistava miljöö kokousten, seminaarien, kurssien tai suunnittelupäivien järjestämiseen. Täällä on järjestetty kaikkea babyshowereista sukujuhliin, lisäksi kudontakahvila ja yhdistysten vuosikokouksia. Mikä sopisi paremmin luoville aivoille kuin ottaa taukoa reippaalla kävelyllä museokylän läpi, tai kauniimpaa taustaa perhepotretille saat etsiä.

Jos haluat varata ruokaa ja juomaa, ota ensin yhteyttä joko tilausravintola Hemmeriin tai Lyckans Cafè:n. Heidän kauttaan voit myös varata osan tiloistamme, kuten konferenssitilat Hemmerin talon toisessa kerroksessa tai savusaunan museokylässä.

Alla näet kaikki vuokrattavissa olevat tilat. Ota yhteyttä saadaksesi hintatietoja.

Rofhöks
Puutyöt

Hemmerintalo

Stundarsin ulkomuseosta löytyy myös Hemmerintalo. Tästä saat lisää tietoa Hemmerintalon juhlasalista, Sinisestä huoneesta, Vihreästa huoneesta ja vintin konferenssisalista. Näitä tiloja voit varata Ravintola Hemmerin kautta.

Tästä voit lukea lisää kirjailijasta Jarl Hemmeristä. Hän asui tässä talossa Vaasassa lapsuutensa aikana. Jos haluaisit opastus hänestä, ota yhteyttä Stundarsin henkilökuntaan.

Savusauna

Stundarsin alueelta löytyy Pirttikylästä siirretty perinteinen savusauna, jota lämmitetään vanhan tavan mukaan isoilla koivuhaloilla kahdeksan tunnin ajan. Sauna on hiukan rustiikkinen, mutta löylyt ovat vertaansa vailla! Saunan viereisestä hirsirakennuksesta löytyy suihku- ja pesutilat sekä kuivakäymälä. Lauteille mahtuu kerrallaan n. 12 saunojaa. Myös isompien seurueiden saunaillat järjestyvät, kunhan saunavuorot sovitaan hyvin etukäteen. Yhteistyökumppanimme kautta järjestämme myös halutessanne paljun savusaunan pihapiiriin.

Sauna-alueella on täydet A-oikeudet, ja näin ollen kaikki ruoka- ja juomatarjoilut on tilattava ravintola Hemmeriltä.

Savusaunan tilat ravintola Hemmerin kautta.