Museo on avoinna sopimuksen mukaan
Search
Close this search box.
Meny

Hotellipaketti lapsiperheelle

Tervetuloa pujahtamaan keskelle entisajan maaseutuelämää!
Stundarsin ulkoilmamuseossa näet, kuulet ja koet, kuinka ihmiset elivät, asuivat ja työskentelivät yli 100 vuotta sitten Pohjanmaalla. Tietoa entisajan maalaiselämästä saa opastuksilla ja pienoisnäyttelyissä. Lapsille järjestetään joka päivä oma opastus sekä eläinopastus, ja hienot leikkiympäristömme ovat avoinna leikkiä varten koko päivän. Kesällä tarjoamme kaksi opastuskierrosta museokylässä; Harmaakylän opastuksen sekä “Kun maailma tuli kylään”.

Katso tarkemmin kesän koko ohjelma www.stundars.fi. Tervetuloa!

Idyllinen putiikki ja kahvila Lyckans Café on avoinna joka päivä. Taidenäyttelyitä Hemmerin talossa, Navetassa ja Kivenhakkaajan mökissä. Alueella toimii myös tilausravintola Hemmer, hemmer.fi.

Avoinna joka päivä 24.6–15.8 klo 11–16

Sisäänpääsy: 8 e aikuiset, 3 e lapset (2–17 v., lapset 0–1 v. ilmaiseksi), opiskelijat ja eläkeläiset 5e. Museokorttikohde.

Stundarsin ja Bragen ulkoilmamuseoiden sekä Vaasan kaupunginmuseoiden yhteislippu: 15e aikuiset, 9e opiskelijat ja eläkeläiset. Lippu oikeuttaa yhteen museokäyntiin kussakin museossa. Lippuja voi ostaa kaikista museokohteista sekä online-lippuja VistiVaasan sivustolta.

Opastukset museokylässä

Lapsiopastukset joka päivä klo 11.30 

Eläinopastukset joka päivä klo 12

Harmaakylän opastus joka päivä klo 13

“Kun maailma tuli kylään”-opastus joka päivä klo 14

Leikkejä ja aktiviteetteja henkilökunnan kanssa joka päivä klo 14 alkaen

Käsityöläispäivä lauantaina 3.8.2024 klo 11–15

Opastamme suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi, ellei muuten ole ilmoitettu.

Aikamatkapakettiin sisältyy yöpyminen kahden hengen huoneessa, kahden aikuisen ja lapsen sisäänpääsy Stundarsiin, Sohvapeti kahdelle lapselle ja luonnollisesti kuuluisa aamiaisemme lasten suosikkeineen; vastapaistettuja vohveleita hillon ja kermavaahdon kera. Olisiko huone saunalla mieluisampi? Varatkaa silloin saunallinen superior huone.

Varaukset: +358 (0)6-326 9111 tai astor@astorvaasa.fi

Hinta alk. 196€/yö.