Avoinna tänään klo 11—16
Tervetuloa!
Search
Close this search box.
Meny
KotiAjankohtaistaOletko sinä uusi kahvilayrittäjämme?

Oletko sinä uusi kahvilayrittäjämme?

Stundars hakee toimeliasta kahvilayrittäjää, joka voi tarjota vieraillemme kahvia ja pientä purtavaa hienossa ympäristössä.

Kahvilatila on vanhassa hirsirakennuksessa, ns. Grosin rakennuksessa. Tiloissa on keittiö, kaksi salia sekä kaksi asiakasvessaa. Yhteensä 90 m2. Tämän lisäksi kahvilaan kuuluu suuri ulkoterassi ja vieressä on museon suosittu leikkipuisto.

Stundars on yksi alueen suosituimmista vierailukohteista ja haemme yrittäjää, jonka kanssa voimme yhdessä kehittää Stundarsista vieläkin houkuttelevamman kohteen. Ensisijaisesti haemme yrittäjää, jolla on mahdollisuus pitää kahvila avoinna kesäsesongin ja suurimpien yleisötapahtumien aikana. Myös laajemmat aukioloajat ovat mahdollisia. Toiveemme on, että kahvilatuotteiden lisäksi tarjolla olisi myös lounasta.

Stundarsin toiminta on ympäristösertifioitu ja toivomme, että kahvilayrittäjänä noudatat kestävän turismin periaatteita ja mahdollisuuksien mukaan tuet lähituotantoa. Myös arvostus perinteitä, käsitöitä ja historiaa kohtaan on tärkeää.

Lähetä lyhyt hakemus ja liiketoimintasuunnitelma osoitteeseen gunilla.sand@stundars.fi maanantaihin 25.9. klo 9 mennessä. Kysymyksiä voi esittää Gunilla Sandille (6.9.2023 jälkeen), numero 050-3557106.