Avoinna tänään klo 11—16
Tervetuloa!
Search
Close this search box.
Meny
KotiKirjontatyöpaja

Kirjontatyöpaja

Kirjontatyöpaja Pernilla Vikströmin johdolla 3.8.2024

Kaikki voivat oppia kirjomaan! Modernissa kirjonnassa ei noudateta valmiita malleja vaan se inspiroi vapaaseen luovuuteen ja mahdollisuuteen välittää viestejä neulan ja langan avulla. Samalla kirjonta rauhoittaa ja rentouttaa. Käytämme kirjonnassa muutamaa peruspistoa ja luomme hauskoja ja persoonallisia kirjontatöitä. Opimme myös mallinluonnin perusteet ja kuinka kirjontatyöstä tehdään valmis taulu.

Vanhojen kirjontatöiden kierrätys uusien luomista varten, kotona jo olevien materiaalien käyttö tai niiden ostaminen kirpputorilta tukee tärkeää kestävän kehityksen ja uudelleenkäytön ideaa.

Työpaja sopii niin aloittelijoille kuin kokeneille kirjonnan ystäville. Työpaja pidetään samaan aikaan Stundarsin käsityöläispäivän kanssa. Hintaan sisältyy annos klimppisoppaa (vaihtoehtoisesti lihakeittoa), kahvit ja hillopossu. Voit ostaa myös tarvikepaketin, joka sisältää kaikki päivän aikana tarvittavat materiaalit, hintaan 15 €.

Ilmoittaudu tällä lomakkeella viimeistään 26.7.2024: https://forms.office.com/e/KNNpk7CGTa . Hinta: 30 € + 15 € tarvikepaketti. Hintaan sisältyy keittolounas ja pullakahvit. Työpajan opetuskieli on ruotsi, mutta suomen kieltä käytetään tarvittaessa.